Blog

Boabe Edamame: ce este și cum să le gătești corect

Boabele edamame sunt foarte populare în cultura gastronomică asiatică, fiind considerate o sursă excelentă de proteine și o gustare tradițională în bucătăria japoneză. Edamame este un bob de soia imatur, care se traduce din japoneză ca „fasole pe branț”. Spre deosebire de fasolea matură, folosită pentru brânza tofu sau laptele de soia, edamame este verde și moale. Aceste boabe au fost integrate cu succes în bucătăria europeană și pot fi găsite în majoritatea magazinelor asiatice sau online, de obicei congelate, pentru...

Read more...

Cum să gătești corect orezul pentru sushi

Pentru a găti sushi sau rulouri acasă, trebuie să aveți nu numai un anumit set de produse, ci și să cunoașteți câteva dintre subtilitățile și secretele pe care le posedă bucătarii profesioniști din bucătăria asiatică. Și astăzi vă vom împărtăși aceste informații. Alegerea orezului potrivit Unul dintre ingredientele principale cu care trebuie să lucrați este orezul. Alegerea orezului potrivit este foarte important, deoarece depinde dacă felul tău de mâncare se va dovedi sau nu.Pentru a găti rulouri sau sushi, aveți nevoie de...

Read more...

Alegerea ingredientelor pentru sushi

Bucătăria japoneză, cu preparatele sale rafinate și delicate, a cucerit rapid gusturile din întreaga lume. Unul dintre cele mai populare feluri de mâncare japoneză este sushi, care poate fi preparat cu o varietate de ingrediente. Alegerea corectă a acestora este esențială pentru a recrea gustul autentic al unui sushi de calitate. În magazinul online Dismarket, am pregătit pentru clienții noștri tot ce aveți nevoie pentru a găti sushi delicios sau rulouri acasă. Gustul  este format dintr-o combinație de orez și fructe...

Read more...

Secrete pentru prepararea celor mai gustoase creveți

Cele mai preferate și cele mai populare fructe de mare sunt creveții. Sunt mâncați absolut în fiecare colț al lumii și sunt iubiți atât de adulți, cât și de copii. Carnea de creveți este bogată în proteine, carbohidrați, are o compoziție echilibrată de grăsimi, bogată în vitamine utile și oligoelemente și este, de asemenea, ușor absorbită de organism. Ar părea atît de simple, dar în același timp rafinate și delicate sunt folosite într- o varietate de bucate : sunt servite ca...

Read more...

Carne De Vită Marmorată: steak Tomahawk

Steakul Tomahawk este o bucată de carne de vită mare și suculentă, perfectă pentru iubitorii de gastronomie fină. Numele său provine de la tăietura specială Rib Eye, cu un os lung care seamănă cu mânerul unui topor indian tomahawk. Acesta se deosebește de alte tipuri de steak prin grosimea cărnii, care este de 2-3 ori mai mare decât în cazul steakurilor obișnuite, și prin osul alungit. Carnea folosită pentru acest steak este de calitate superioară, având un grad înalt de marmurare....

Read more...

Ce ai putea pregăti din lapte de cocos: Top 5 rețete

Bucătăria asiatică exotică uimește cu o multitudine de produse vegetale , Laptele de cocos încă din timpuri străvechi este unul dintre cele mai populare ingrediente culinare din Asia. Este adesea întîlnit în bucătăria din Thailanda, Filipine, Malaezia, India, Birmania și alte țări asiatice. Este greșit să credem că laptele de cocos este acel lichid ce se află în interiorul nucii tropicale de cocos și că dacă am sparge nuca am obține laptele, nu, acest lichid se numește; apă de cocos; iar...

Read more...